2011. július 29., péntek

Szigeti Péter: Világrendszernézőben - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! VilágrendszernézőbenA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
A szerző a világot időben és térben átható folyamatokat elemzi könyvében, és reprezentatív összképbe foglalja a világkapitalizmus jelenlegi fázisát. Vizsgálódása középpontjában a globális szabad verseny, a globalizáció intenzitása és a világkapitalizmus erre gyakorolt hatása áll, amelynek jelenlegi állapotát működési törvényszerűségeinek, gazdasági, társadalmi, kulturális, földrajzi és vallási összetevőinek elemzésével kísérli meg bemutatni. A bevezetést követően rövid történeti áttekintést olvashatunk a kapitalizmus négyszakaszos periodizációjáról, a globalizáció világméretű elterjedéséről és a tőkefelhalmozás hosszú hullám elméletéről. Ez a történeti felvezetés juttatja el az olvasót a globális kapitalizmus mai jellemzőinek, struktúrájának, következményeinek vizsgálatához. A következő két fejezet a világrendszer és világgazdaság kapcsolatával, a különböző jóléti államberendezkedések bemutatásával, és ezen államokban a kormányzati funkciók alakulásával foglalkozik. A szerző ezután az USA, az Európai Unió és a délkelet-ázsiai térség ismertetésével avatja be az olvasót a világrendszerek legismertebb szuperstruktúráiba, majd a jognak a globalizációban betöltött szerepébe és az európai jogon kívül eső indiai és nyugat-afrikai megoldásokba pillanthatunk be. A kötet utolsó két fejezete a globális kihívásokra és fenyegetésekre adandó válaszokkal És különböző jövőperspektivákkal ismerteti meg az olvasókat. A kötet a szerző által hasznosnak ítélt kiegészítő anyaggal, a struktúrák ideologémáit és a versenytársadalom alapfogalmait magyarázó tanulmánnyal, valamint irodalomjegyzékkel zárul. ISBN: 963-9350-64-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:56
. Szigeti Péter: Világrendszernézőben - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése