2011. szeptember 30., péntek

FLUORIT ŐRANGYAL NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 850 Ft


Szeretettel üdvözöllek oldalamon!
Kérlek csak abban az esetben licitálj, ha valóban meg szeretnéd vásárolni ezt a terméket!
Személyes átvételre nincs lehetőség.
Csak ajánlottan postázok. Ez a te érdeked is és az enyém is.
Postaköltség: 360, -Ft (LNK ajánlott küldemény)
NYAKLÁNC HOSSZA: 49 CM
FLUORIT
Kapcsolódó csillagjegyek
Leginkább a vízöntő, halak csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A fluorit a torokcsakra, homlokcsakra és a koronacsakra egészséges működésére van jótékony hatással.
A fluoritot a " zsenik kövének " is nevezik.
Szellemünket a magasabb igazságok felismerésének irányába fejleszti. Finomítja az agysejtek rezgését, amivel szellemünk nyitottabbá válik a valóság magasabb rezgésű síkjaival való kapcsolat felvételére. A fluorit segítségével tudatosabban észlelhetjük az aura kisugárzását vagy a gyógyító rezgéseket. A lila színű fluorit erősen spirituális kő, az okkult képességek finom hangolását segíti elő.
Lelki hatásai
Stabilizálja a lelket, rugalmasságra tesz szert, kedvezően hat a felfogóképességre, fogékonnyá tesz az intuitív megérzésekre, erősíti a koncentrációt, több felelősségérzetet kölcsönöz. A fluorit használata által több kölcsönös belső szeretet érzünk a partner- és baráti kapcsolatainkban. Vizsgáknál a fluorit elveszi a vizsgadrukkot.
A FLUORIT GYÓGYHATÁSA
A fluorit - mint az a nevében is megmutatkozik - nagyrészt fluorból áll Hatással van a csontokra, ezen a területen sokféle betegség kezelésére használják. Így pl hatással van az izületi gyulladásra, csontritkulásra, vagy csonttörések esetében. A fluoritot légzési panaszok enyhítésére is használják, mert segíti a nyálkahártya, a légutak és a tüdő regenerálódását.
Allergia ellen is hatásos! Segíti a nagyagy működését, a könnyebb tanulást és a gyorsabb gondolkodást.
Ösztönzi a bőr- és nyálkahártyasejtek regenerációját, begyógyítja a pattanásokat és a sebeket, szabaddá teszi a légutakat, eredményes allergiáknál, erősíti a csontokat és a fogakat, hatásos testtartási hibák ellen.
Megelőzi a fogszuvasodást és a fogínygyulladást. Erős befolyása van a csontképzésre, nyálkahártya-felépítő, regenerálja és erősíti a tüdőt, a rák kezdeti stádiumában nagyon hatásos, erősíti a májat.



Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-10-02 16:15
. FLUORIT ŐRANGYAL NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése